Van Angst naar Daadkracht

Een online programma om jouw waardigheid terug te claimen en jouw ware zelf te worden

Oktober 2023 – Januari 2024
Van beperking naar vrijheid

Van Beperking naar Vrijheid
Machteloosheid naar Invloed
Destructie naar Doorbraak
Wantrouwen naar Liefde

Hallo mooi mens,

We leven momenteel in een tijd waarin we om de haverklap geconfronteerd worden met onze angsten en met situaties waar we (op het eerste gezicht) geen invloed op hebben. Onze grenzen worden op de proef gesteld en onze behoeftes krijgen steeds minder makkelijk de ruimte.

Nooit is de noodzaak voor authentieke kracht zo groot geweest. Niet langer goedkeuring, bevestiging en toestemming buiten jezelf zoeken, maar in jezelf vinden. Je eigen vrijheid & geluk creëren ongeacht de omstandigheden. Of misschien wel omwille van de omstandigheden.

Tegenslag geeft ons namelijk precies dat wat we nodig hebben om in onze kracht te kunnen gaan staan. Dat is een reis op zich. De reis van de held. De reis waar je de mantel van conditionering af legt, jouw pijn, angst, schuld en schaamte doorleeft en zo meester wordt van twee werelden. Het licht en het donker.

Het licht kan alleen bestaan als het donker er ook mag zijn. En als je het donkere stuk in jou niet aan wil kijken dan zal het zich wel kenbaar maken in je leven door crisis en verraad op je pad te werpen. We hebben heel wat oud zeer op te ruimen om de bijzonder krachtige mensen te worden die we eigenlijk zijn. En de tijd is meer dan rijp deze confrontatie aan te gaan en schuld, schaamte en angst niet langer de regie te laten voeren over je leven. Het is tijd je te bevrijden van het pantser wat je tegen houdt je glorieuze scheppende zelf te zijn.

Dit programma is jouw gids op deze reis en laat het licht schijnen op mind, body heart and soul. We komen erachter waar deze te kort zijn gedaan en hoe jij het kunt helen. In het hier nu, in je dagelijkse leven zonder dat je op retraite hoeft. Want het leven biedt ons momenteel alles wat we nodig hebben om onze destructieve patronen te ontmaskeren en ons limiterende gedrag te herzien. Onze wonden te helen en in een compleet nieuwe toekomst te stappen.

Ben je er klaar voor om je ware kracht te gaan ontdekken?

Veel liefs,

Nina Blessing

De reis van de Held – Door het Donker naar het Licht.

Een 8 weken online programma met wekelijks:

Webinars over het thema
Filmpjes met uitleg over de opdrachten
Werkboek met oefeningen
Schrijfopdrachten
Meditaties
Fysieke oefeningen
Wekelijkse Q&A
Persoonlijke begeleiding in de Facebook-groep
Een accountability & support buddy groepje van 2 of 3 deelnemers waarbij je met elkaar tijdens het programma kunt uitwisselen en delen
Heel veel kennis en nieuw perspectief
Inzicht in hoe ik het gedaan heb en mijn leven vrij heb gemaakt van angst, wantrouwen en conflict
Inzicht in alle stappen die ik zelf heb genomen om een liefdevol en vervuld leven te creëren
Alle tools hoe jij dat ook kunt gaan doen

Alle filmpjes, webinars en materiaal blijven beschikbaar voor jou ook na de training om het in je eigen tempo te doorlopen.

woede workshop
Het ego self inner world

Thema’s

Week 1: Dromen & Doelen stellen

Jouw Droomplan maken
Verbinding met je lijf maken – Centreren
Hoofd – Hart – Buik samen laten komen

Week 2: Angsten & Blokkades

Angst aankijken
Zin en onzin van gevoelens en emoties
Crisis als kans tot groei
Zenuwstelsel herprogrammeren: Van spanning naar ontspanning

Week 3: Gedrag & Conditionering

Overleefstrategieën ontmaskerd
Response-able worden: verantwoordelijkheden nemen en laten
Van stress, paniek en paralyse naar innerlijke rust
Authenticiteit: Je echte zelf zijn

Week 4: Harmonie in Energie – lekker in je vel zitten

Energieverspilling oplossen
Radicale zelfzorg toepassen
Je eigen behoeftes kennen en voelen
Schuld gevoel loslaten

Week 5: Woede als kracht

Destructieve woede naar jezelf en de ander
Grenzen stellen
Constructief boos zijn
Woede als levensenergie en creatiekracht

Week 6: Kwetsbaarheid & Veiligheid

Muren afbreken en intimiteit opbouwen
Je veilig voelen waar je ook bent
Openstellen voor ontvangen
Schaamte los laten
Dankbaarheid voelen

Week 7: Relaties: Verbinden met de ander

Over verraad en de verlatingswond
Gehoord en gezien worden
Acceptatie en vertrouwen
Interactie dynamieken (betweter, bullebak, arme ik, verstopper)
Keuzes maken. Samen en alleen.

Week 8: Integratie & Flow

Timing en ritme: o.a. leren geduldig zijn
Vertrouwen en overgave
Self fulfilling prophecies en de law of attraction
Van Innerlijk werk tot manifestatie in je leven
Gebeurtenissen en ervaringen als bron voor transformatie

Mijn Missie & Werkwijze

Mijn missie is dat jij je eigen baas wordt. Dat je niet meer afhankelijk bent van anderen en wat zij denken of vinden van jou maar dat je juist kunt gaan ontvangen van anderen en plezier maken met anderen. Dat je krachtige en zelfstandige keuzes kunt maken en dat je liefdevol naar jezelf bent en anderen omdat jij weet dat jij in essentie al goed bent en niets hebt te bewijzen en een ander dus ook niet. Het is mijn wens dat jouw grenzen intact zijn, omdat je juist dan in verbinding kunt treden met de ander. Niet uit noodzaak of behoeftigheid of redderschap maar uit vrije wil en uit liefde.

Dit alles kun je bereiken door je handelingen, te veranderen.  Ik leer je hoe je jou gedrag kunt doorzien, onder ogen komen en veranderen. Hoe? Door niet alleen je hoofd maar ook je lichaam te gebruiken. Door te voelen wat je nodig hebt en je grenzen te gaan herkennen en te leren stellen vanuit ware kracht. Door te gaan voelen hoe het voelt als je denkt dat je iets niet mag, of hoort te doen. Door je angsten te gaan herkennen en je kracht te cultiveren.

Mijn manier van werken is erop gebaseerd weer belans te brengen in Denken – Doen – Voelen en Zijn. Ik leer je pijn, angst, schuld en schaamte los te weken en te ontladen zodat je schoon schip maakt en steeds meer ruimte creëert voor genot en plezier en liefde en vertrouwen in je leven. Een ontspannen en gelukkig lichaam zorgt ervoor dat je al je ideeën om kunt zetten in realiteit want wat staat je dan nog in de weg? 

Praktisch gezien ziet dat er zo uit:

Ik leer je je op angst reagerende zenuwstelsel herprogrammeren.
Ik help je de Ego programmering van angst, schuld en schaamte te ONTleren. Zodat jij weer kunt ontspannen en ontvangen.
Ik leer je lichaam, hoofd en hart: Opladen, Ontspannen, Ontladen en Opruimen.
Ik leer je omgaan met emoties en deze ten voordeel van jezelf benutten in plaats van dat ze zwaar en tot last zijn.
Ik leer je verwarring en verstrikkingen in gedachten en gedrag te onderscheiden door je te onderwijzen in maskers en overleefstrategieën. Deze te leren herkennen en te doorbreken.
Ik leer je je eigen energie voelen en daar invloed op uit te oefenen.

En zo is er nog veel en veel meer. Ik doe dit door je nieuwe inzichten en kennis te geven. Door je reality checks te geven en jou te helpen ontwarren wat, wat is. Ik geef je oefeningen om ook je lichaam dit alles te leren en ik leer je je eigen veiligheid creëren waardoor jouw hart open in verbinding kan met de ander en met je dromen.

De basis is dat je de antwoorden die je nodig hebt uit jezelf leert halen en dat je je ego mind leert ontmaskeren zodat deze jou niet meer voor de gek houdt en tegenwerkt.

Wat anderen van werken met mij vonden

My pain is your gain

Ik ben Nina Blessing, jouw gids op deze reis. Ik ben arts, meditatie docent en intuïtief therapeut en ik heb in mijn loopbaan al honderden mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en proces om in hun kracht te komen.

Ik kan een ander het beste leren wat ik zelf heb ervaren en meegemaakt,. En ik kan nu met recht zeggen dat ik de reis van de held heb afgelegd en afgerond. Wat een weg is het geweest. I have been to Hell and back. 

Drie burn outs, een tijdens mijn tiener jaren, een tijdens mijn studie en een eind twintig. Een uitputtende relatie, een vechtscheiding. Wat heb ik gevochten om mijzelf staande te houden en wat ben ik hard op mijn bek gegaan. Het waren soms keiharde eenzame lessen, but I made it. Zowel de strijd als de collaps heb ik doorbroken. Ik ben vrij. En nu ik er doorheen ben, zie ik welke rijkdom juist deze weg mij heeft geschonken.

In deze jaren heb ik heel veel kennis en oefeningen tot mij genomen van opleidingen en teachers die op mijn pad kwamen en mij waanzinnig hebben geholpen in het proces. 

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik mensen leer hoe ze bij machte kunnen worden over hun eigen leven ongeacht de omstandigheden. Deze methode pas ik al een paar jaar met succes toe in mijn praktijk en ook bij bedrijven in trainingen of persoonlijke consulten. Dit programma is de manier om een groter publiek te laten profiteren van hoe ik werk. 

Ik kan niet wachten om alles met jou te delen en jou te helpen op jou pad zodat je niet alle fouten hoeft te maken die ik heb gemaakt niet zulke grote brokken hoeft te maken.
De tijd is rijp. We kunnen nu binnen heel korte tijd, zaken die ons niet meer dienen, doorbreken en los gaan laten. Je moet alleen wel weten hoe. 

En dat ga ik je laten zien. 

Ben je er klaar voor je volle potentie te gaan leven? 

Word de held van jouw leven

Online training: Van Angst naar Daadkracht

De online training waaarbij jij alles leert wat ik heb gedaan, geleerd en getransformeerd om tot je ware krachtige zelf te komen kost:

€435,- (excl. BTW)

Very Intense Power Traject

Wil je deze training doorlopen met meer persoonLijke aandacht van mij? Dat kan. Het VIP traject combineert alles van deze training met in totaal 6 sessies, één op één begeleiding van mij. Wacht niet te lang met beslissen want er zijn maar drie plaatsen beschikbaar. Dit krachtige traject kost:

€ 753,- (excl. BTW)

Unlock your limits 24/7 Traject

Wil jij dit echt aangaan met jezelf, ga jij voor totale ontmaskering en wil je er echt alles aan doen om jezelf in jouw authentieke kracht te zetten. Dan heb ik een traject voor jou beschikbaar waarbij je gedurende de acht weken training ook nog 24/7 WhatsApp begeleiding krijgt van mij. Waarbij jij me dus ALTIJD mag appen met wat er ook maar is. Je krijgt dan realtime feedback op hoe jij je patronen kunt doorbreken zodat jij echt je leven transformeert.

Trust me, your life will not be the same again. (Er is één plek beschikbaar) Dit ultieme traject kost:

€ 1119,- (excl. BTW)

KIES HIER JE TRAJECT

Twijfel je nog?

Dat begrijp ik. Het is spannend om zo in het diepe te springen en er dan ook nog eens een aanzienlijk bedrag voor te betalen. En toch kan ik je verzekeren dat het, het waard is. De beste investering is die in jezelf. Want dat gaat zich altijd terug betalen. Als jouw eigenwaarde groeit groeit jouw banksaldo ook uiteindelijk. Want je gaat jouw geld, energie en liefde niet zomaar meer weggeven met als gevolg dat je leegloopt.

Ik wil graag tevreden klanten en dat maakt dat ik je het volledige aankoop bedrag van de training terug betaal, als jij vindt dat de training niet voldoet aan jouw verwachtingen. No hard feelings. Het enige wat ik van jou vraag is deze beslissing binnen de eerste twee weken, na start van de training te nemen, mocht je eruit willen stappen.

Eerst uitproberen?

Doe dan gratis mee met de eerste week. Klik hier om je voor de gratis week aan te melden!

FAQ

Ik heb de online cursus gekocht. Wanneer krijg ik het materiaal toegestuurd?

Zodra je jouw plek in het programma hebt gekocht krijg je binnen enkele minuten een welkomst mail gestuurd met informatie hoe alles werkt en de link naar de besloten Facebookgroep. Op maandag 29 juni krijg je het eerste werkboek en filmpje toegestuurd via de mail. Data van de webinars etc. zullen ook aangekondigd worden in de eerste mail.

Kan ik een webinar of filmpje later terug kijken?

Ja, de webinars en mails kun je gedurende het programma altijd nog terug kijken. Gezien het vrij veel is is het fijn om wat meer tijd te hebben en geef ik ook na afloop van de acht weken nog tot het einde van het jaar 2020 toegang tot het programma. Daarna ga ik opnieuw evalueren en kijken wat ik met de content ga doen. Uiteraard kun je de werkboeken gewoon houden.

Kan ik ook meedoen zonder deelname aan de Facebookgroep?

Ja dat kan: De webinars, filmpjes en werkboeken komen via de mail naar je toe. Alleen de Q&A ga ik echt via Facebook doen omdat dat het makkelijkst is. Dus als je ermee kunt leven dat je die mist is geen Facebook geen probleem. Voor technische vragen ben ik natuurlijk ook altijd te bereiken buiten Facebook om.

Kan ik ook een losse sessie met jou boeken naast het programma?

Ja, dat kan op voorwaarde dat ik plek heb in de agenda. Wil je verzekerd zijn van een plekje, boek dan één van de VIP trajecten en dan gaan we aan de slag.

Ik wil liever niet deelnemen in een buddy-groepje, kan ik dan nog wel mee doen aan het programma?

Ja, dat kan. Deelname aan het buddy-groepje is vrijwillig.

Ik heb het programma gekocht en kom erachter dat ik toch liever niet mee wil doen. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Tot twee weken na start van de training kun je je volledige betaalde bedrag terugkrijgen. Jammer natuurlijk dat je niet meedoet. Maar no hard feelings. Misschien tot een andere keer.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Er is voldoende materiaal om 3-5 uur of meer per week ermee bezig te zijn. Maar dat hoeft niet. Met 1 uur kom je ook al een heel eind. De keuze is aan jou, of je gelijk alles doorloopt of wat meer de tijd neemt. Je hebt in elk geval het programma tot je beschikking tot eind dit jaar. Dus alle tijd!

Ja, ik wil van

Beperking naar Vrijheid
Machteloosheid naar Invloed
Destructie naar Doorbraak
Wantrouwen naar Liefde